Katrien van Baast
Sint Jansstraat 236
2910 Essen

Lassonhoflaan 28
2940 Stabroek

T: +32(0)485 56 03 67 (Katrien)
info@dierenartsennoord.be

Katrien van Baast

"Ik ben afgestudeerd in 2006 en heb, na enkele jaren te hebben samengewerkt met ervaren dierenartsen, mijn eigen praktijk gestart op "de wildert" in Essen. Ik ben nog steeds zeer enthousiast om dierenarts te kunnen zijn, om dagelijks mijn passie voor dieren te kunnen benutten in de genezing en verzorging van dieren. Ik heb een bijzondere interesse in voortplanting, neonatologie en inwendige ziekten maar dit zijn maar enkele aspecten van de uitdaging die we dagelijks ervaren als dierenarts. Momenteel volg ik de specialisatie opleiding "vakdierenarts kleine huisdieren" en daarnaast tracht ik op regelmatige basis bijscholingen te volgen om bij te blijven met de nieuwste technieken en geneeswijzen. Ook de osteopathie heeft een speciaal interesseplaatsje en ik hoop dan ook in de toekomst op dit gebied een alternatief te kunnen bieden aan de klassieke diergeneeskunde.


Astrid Hanegreefs

"Studeerde af in 2004 aan de Ugent als dierenarts kleine huisdieren met als specialiteit bijzondere diersoorten. Sinds 2006 geeft zij les aan leerlingen dierenzorg (PITO Stabroek) waar zij zowel de dagelijkse verzorging als de medische zorg van de konijnen, knaagdieren en bijzondere diersoorten voor haar rekening neemt. Ook thuis is ze vaak met deze diertjes bezig en dan vooral met haar favoriete huisdier, Dora de Vlaamse reuzin. Recent werkt zij freelance in onze praktijk in Stabroek om een goede service te kunnen bieden aan alle konijnen, chinchilla's, fretjes, ratjes en andere bijzondere dieren. Je vind haar elke woensdag op de praktijk, maar ook op andere dagen kan je haar bereiken voor advies en afspraken ivm je konijn, knaagdier, ..."

Emilie Hautekiet

"Emilie studeerde af in 2013 aan de UGent Diergeneeskunde. Hierna werkte zij anderhalf jaar in Frankrijk in een gemengde praktijk. Hier kreeg ze al snel het gezelschap van Nina, de jachthond die niet jagen wilde en Gaston de eenogige straatkat. Samen met Katrien, Ellen en Astrid staat zij klaar om uw dier de beste zorgen toe te dienen."Ellen Goossenaerts

"Studeerde in 2014 af in de agro en biotechnologie. Na een jaar stage op de praktijk is ze nu ook een vaste medewerker geworden. Met veel enthousiasme ondersteunt zij de dierenartsen, verzorgt de dieren die hier moeten blijven, assisteert bij operaties en neemt een deel van de administratie voor haar rekening. Als ze niet op de praktijk te vinden is, dan brengt ze paarden naar de kliniek, op wedstrijd of naar een trainingsstal met haar paardentaxi (www.ellens-paardentaxi.be)."


Anouk De Wolf

"Anouk studeerde af in 2015 aan de universiteit van Gent met als afstudeerrichting paard. Haar praktijk ervaring heeft ze in eerste instantie opgedaan in gerenommeerde paardenklinieken in Amerika en Frankrijk. Tussen haar werkuren door blijft ze zo veel mogelijk bijscholingen volgen om uw dier van de beste zorgen te voorzien. Dit alles doet ze samen met Maurice, haar trouwe viervoeter."